Grønneskov - Dragefuglene vender tilbage er første del i en fantasy-trilogi for alle fra 6 år. Det er makkerparret forfatter MereteFlensted Laustsens og illustrator Martine Norings debutbog. Dehar arbejdet intenst i flere år og glæder sig til at kunne præsentere eventyret om Grønneskov.Hele trilogien er en klassisk fantasyfortælling om kampen mellem det gode og det onde, her sat i scene omkring indbyggerne i Grønneskov.

Inspireret af Graphic Novel- og tegneserie-genren er dialogen mellem karaktererne i talebobler. Derudover lader vi ordløse opslag bidrage til det narrative forløb. Der er også et aktivitetsark, en labyrint, hvor børn og voksne kan gå på opdagelse i Nedergrotten og finde hen til Bjergtrolden. I Dragefuglene vender tilbage, hører vi om de fire karakterer:
jernspurven Flint og halemejsen Lange, falferne Tidsel og Sneklokke og deres kamp for at befri Grønneskov og Grønneskovs beboere fra den onde og uhyggelige Bjergtrold og dens skræmmende mørkevæsener.

Med hjælp fra Gamle Ugle fra Ugletårnet opdager de, at deres skæbner er at blive dragefugle og dragefugleryttere, som kan hjælpe Grønneskov i kampen mod den særdeles onde og modbydelige Bjergtrold. Under de fire heltes færd, i de tre bind, møder læseren både nemlinger, drillenisser, kongen af Grønneskov - Griffen Arkor, Havets Hersker, Mesterfalfen og selvfølgelig den fæle og uhyggelige Bjergtrold.

Man skal læse alle tre bind for at finde ud af hvordan historien ender. Både Bind 1 og bind 2 slutter med en cliffhanger.

Første del Grønneskov - Dragefuglende vender tilbage er udkommet i september 2020
Anden del Grønneskov- De magiske kræfter udkommer  2021.
Tredje del Grønneskov - Jagten på perlerne udkommer medio 2022.

Rigtig god læselyst!