Om Os

Om forlaget og virksomheden Pursuit of Magic

Grønneskov er et eventyrunivers med både bøger og produktdesign. Eventyret om Grønneskov er en gennemillustreret fantasytrilogi, hvor de to første bøger er udgivet 2020/21 og den tredje kommer snart. Vores ønske og ideen med Eventyret om Grønneskov er at introducere fantasygenren til børn fra 5 år.

I samme eventyrunivers kommer fire årstidsbøger for de små fra 2 år. Årstidsbøgerne har de fire helte fra Eventyret om Grønnskov, falferne Tidsel og Sneklokke, og dragefuglene Flint og Langede, som hovedkarakterer.

Vi er et nystartet forlag (2017) og har sideløbende med at skrive og illustrere eventyret om Grønneskov, lavet papirvarer og produktdesigns. Porteføljen består af kunstprint og kort samt gaveartikler, som fx skål, tallerken, nøglering og make-up pung.

Pursuit of Magic er en dansk virksomhed med bæredygtige produkter, der med inspiration fra den skandinaviske fortælletradition og fantasygenren skaber bøger og gaveartikler.

Vores, Merete Flensted Laustsen og Martine Noring, rejse med Grønneskov begyndte i de store svenske skove hvor de første ideer og tegninger til eventyrerne blev skabt. Universet er inspireret af naturen og dens mytologi, med magiske væsner som falfer, drager, fugle, griffe, trolde, nisser og ikke mindst Bjergtrolden.

 

Processen kan følges på:
www.pursuitofmagic.dk, Facebook @pursuitofmagic.dk, Instagram@pursuitofmagic.dk og #grønneskov

 

Vi er:

Illustrator
Martine Noring, Produkt Designer fra Danmarks Designskole i 2006. I årene 2013-2015 har hun været formand for Illustratorgruppen og medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Forfatterforening samt bestyrelsesmedlem i IBBY Selskabet for børnelitteratur, Danmark. Martine var initiativtager til og projektleder på Dansk Børneillustrations Biennale på Bogforum 2014.
Martine er illustrator og grafiker på børnebøgerne: De fire venner - og andre danske børnehistorier, Dansk og Afghansk PEN, 2012. Bønder, Bøg og Bølgebrus - kan du finde det? af Eva Helsted, Turbine,2010. Illustrator på Alice i Eventyrland af Lewis Carroll, genfortalt af Leonora Christina Skov, Sesam, 2006.

 

 

Forfatter
Merete Flensted Laustsen, Bibliotekar DB 1986 og Master i BørnelitteraturDPU, 2008.
Jurymedlem af Kulturministeriets forfatterpris til børne- og ungdomslitteratur, 2016-2018, modtager af Klods Hans prisen, 2016. Bestyrelsesmedlem i Selskabet for Børnelitteratur, IBBY Danmark, 2014-2016.
Merete stiftede i 2012 det børne- og ungdomslitterære anmeldersite bogbotten.dk og var ansvarshavende redaktør og bestyrer indtil 2017. Merete er medforfatter til Børne- og ungdomslitteratur.Grundbog for skole- og folkebibliotekarer, Høst & Søn, 2014.