Om Os

Om forlaget og virksomheden Pursuit of Magic

Grønneskov er et eventyrunivers med både bøger og produktdesign. Grønneskov – Dragefuglene vender tilbage er første bog i trilogien om livet i Grønneskov.

Vi er et nystartet forlag (2017) og har sideløbende med at skrive og illustrere eventyret om Grønneskov, lavet papirvarer og bæredygtige produktdesigns. Porteføljen består af kunstprint og kort samt gaveartikler, som fx skål, tallerken, nøglering og make-up pung. Vores ide er at forene historiefortælling med produktdesign gennem vores eventyrunivers.

Pursuit of Magic er en dansk virksomhed, der med inspiration fra den skandinaviske fortælletradition og fantasygenren.

I foråret 2017 tog vi, Merete Flensted Laustsen og Martine Noring, til de store svenske skove for at begynde vores rejse med at udvikle og skabe historien om Grønneskov. Universet er inspireret af naturen og dens mytologi, med magiske væsner som falfer, drager, fugle, griffe, trolde, nisser, dværge og ikke mindst Bjergtrolden.

Processen kan følges på:
www.pursuitofmagic.dk, Facebook @pursuitofmagic.dk, Instagram@pursuitofmagic.dk og #grønneskov

 

 

Vi er:

Illustrator
Martine Noring, Produkt Designer fra Danmarks Designskole i 2006. I årene 2013-2015 har hun været formand for Illustratorgruppen og medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Forfatterforening samt bestyrelsesmedlem i IBBY Selskabet for børnelitteratur, Danmark. Martine var initiativtager til og projektleder på Dansk Børneillustrations Biennale på Bogforum 2014.
Martine er illustrator og grafiker på børnebøgerne: De fire venner - og andre danske børnehistorier, Dansk og Afghansk PEN, 2012. Bønder, Bøg og Bølgebrus - kan du finde det? af Eva Helsted, Turbine,2010. Illustrator på Alice i Eventyrland af Lewis Carroll, genfortalt af Leonora Christina Skov, Sesam, 2006.

 

 

Forfatter
Merete Flensted Laustsen, Bibliotekar DB 1986 og Master i BørnelitteraturDPU, 2008.
Jurymedlem af Kulturministeriets forfatterpris til børne- og ungdomslitteratur, 2016-2018, modtager af Klods Hans prisen, 2016. Bestyrelsesmedlem i Selskabet for Børnelitteratur, IBBY Danmark, 2014-2016.
Merete stiftede i 2012 det børne- og ungdomslitterære anmeldersite bogbotten.dk og var ansvarshavende redaktør og bestyrer indtil 2017. Merete er medforfatter til Børne- og ungdomslitteratur.Grundbog for skole- og folkebibliotekarer, Høst & Søn, 2014.